Skip to main content

Even voorstellen: Bas Peeters

Sinds januari 2019 is hij bij Fresh2You aan het werk: de 24-jarige Bas Peeters uit Wouw. Als rechterhand van Corné Roks houdt hij zich bezig met verkoop, inkoop en marketingzaken.

“Ik heb hiervoor in de vleesindustrie gewerkt en had daarbij contact met de leveranciers, zoals veeboeren, slachterijen en handelaren”, vertelt Bas. “Bij Fresh2You heb ik veel met buitenlandse groente- en fruitleveranciers te maken, maar daarnaast ook met klanten. En dat vind ik een leuke uitdaging.”

Hard werken zit in het bloed
Als kleine jongen wist hij al van aanpakken, want in het bouwbedrijf van zijn ouders hielp de kleine Bas op zaterdag vaak mee om de bouwplaats op te ruimen en schoon te houden. In zijn nieuwe functie bij Fresh2You komt dat goed van pas. “Ik sta iedere dag om 4:00 uur op en zit om 4:30 al in de auto naar Barendrecht. Daar zit ik dan om 5:00 uur al achter de computer, en gaat het direct los.”

Commerciële taken
“Ik heb de eerste paar weken in de loods meegedraaid. Zo heb ik geleerd wat er allemaal bij komt kijken, hoe onze mannen werken en hoe ze met de klanten omgaan. Nu neem ik beetje bij beetje de commerciële werkzaamheden van Corné Roks over. Hierdoor krijgt Corné meer tijd om zich met managementzaken bezig te houden, want met het snelgroeiend aantal medewerkers wordt dat steeds belangrijker.”

Mooie klantenkring
“Het mooiste aan het werken bij Fresh2You vind ik het contact met de klanten en de leveranciers”, vervolgt Bas. “We nemen in de Cash & Carry echt de tijd voor de klanten en geven hen de gelegenheid om de producten te bekijken voordat ze een keuze maken. Ik leer ondertussen ook al verschillende groothandels en exporteurs kennen, maar dat is voornamelijk telefonisch. Ik hoop dat ik over enige tijd een mooie eigen klantenkring opgebouwd heb. Om straks goed met de leveranciers te kunnen praten ga ik binnenkort ook op Spaanse les.”

Over het werk bij Fresh2You is Bas heel duidelijk: “Het is heel dynamisch en op elk moment van de dag weer anders. We leveren de mooiste en verse producten en het is nooit saai.”