Skip to main content
Fresh2You mandarijn okitsu beeld

De eerste echt smaakvolle mandarijnen van het seizoen!

De eerste écht smaakvolle mandarijn van het seizoen is toch echt de Satsuma Okitsu mandarijn. De mandarijnen zijn heerlijk van smaak en goed sappig. De dunne schil laat makkelijk los. Ofwel: de perfecte mandarijn.

Okitsu mandarijnen van Famisa

Fresh2You levert al jarenlang Satsuma Okitsu mandarijnen van het topmerk Famisa, van onze Spaanse partner Maype Frut S.A.
Dat alleen de beste kwaliteit voor dit familiebedrijf achter het merk Famisa het allerbelangrijkste is, zien we terug in al hun processen: van productie, verwerking en verpakking tot distributie. Door de korte lijnen die Fresh2You met Maype Frut heeft , blijft de kwaliteit van de Okitsu mandarijnen gewaarborgd tot in het winkelschap. Wij noemen dat: “Quality from field to mouth”.
Gun uw klanten ook de lekkerste mandarijnen van het vroege seizoen. Deze Satsuma Okitsu mandarijnen van Famisa zijn leverbaar in houten kist van 10kg. Op aanvraag zijn er ook andere verpakkingen mogelijk. Neem voor meer details contact op met onze verkoopmedewerkers via 085 – 48 58 320 of mail naar info@fresh2you.nl.

Neem contact op