Skip to main content
pure passion aardbei

Onder ons nieuwe premium merk Pure Passion presenteren wij verschillende soorten fruit van de hoogste kwaliteit. Ook al liet het koude voorjaar ons in de steek, de aardbeien in de luxe verpakking zijn nu volop verkrijgbaar. Zowel vanuit de tunnels als vanaf de volle grond.

Twee rassen vroeg leverbaar

De Pure Passion-aardbeien van de rassen Sonata en Malling Centenary komen van twee toptelers uit West-Brabant. Malling Centenary-aardbeien kenmerken zich door hun mooie glans, goede maatvoering, hardheid en houdbaarheid. Sonata is een heerlijke aardbei en ook altijd mooi van vorm. Dit ras kan al vroeg geoogst worden en is daardoor perfect voor de vroege vollegrondsteelt.

Passie voor het vak

Pure Passion staat voor pure passie voor het vak. Vanaf het zaaien, het opkweken, het oogsten tot aan de levering aan de consument. Alles klopt aan het merk: de kwaliteit, de smaak en de presentatie. Deze met trots geteelde selectie van verschillende fruitsoorten is afkomstig van betrouwbare partners in binnen- en buitenland. Hierbij wordt in het hele proces de grootst mogelijke zorg besteedt aan het leveren van pure kwaliteit. Dat ziet u en dat proeft u.

Wilt u uw klanten ook verwennen met de lekkerste Nederlandse aardbeien? Vraag dan één van onze verkoopmedewerkers naar de aardbeien van Pure Passion.

pure passion aardbei
pure passion aardbei

Neem contact op

pure passion

Meer over Pure Passion