Vacature: Finance Manager

Snel groeiend internationaal familiebedrijf zoekt ondernemende:
Finance Manager

Wij HOUDEN van groenten en fruit, wij GELOVEN in continuïteit en kwaliteit en wij ZOEKEN naar financiële versterking in ons team. Jij wordt onze sparringpartner in en rondom onze business omdat vanuit jouw financiële inzichten en overtuigingskracht onze stromen geoptimaliseerd worden. Jij zorgt dat de financiële operatie draait waardoor je ruimte hebt om op strategisch niveau sparringpartner te zijn bij Fresh2you.

Fresh2You levert een breed pakket groenten en fruit aan haar klanten binnen Europa. We zijn een jong bedrijf en hebben in korte tijd een enorme groei doorgemaakt. En we gaan door….

Ons fundament is inmiddels gelegd zodat niets ons in de weg staat om door te groeien. Bij deze groei hoort professionaliseren en dat kom jij bij ons doen op jouw vakgebied.

Vanuit je ervaring stel je financiële jaarplannen, rapportages, dashboards, KPI’s, budgetten en de kwartaal- en jaarafsluiting op. En omdat je dit al vaker hebt gedaan zie je vlot hoe wij nog efficiënter kunnen werken en creëer je daar waar nodig nieuwe werkwijzen in al onze financiële processen en activiteiten. Jij bewaakt voortdurend vanuit een financieel perspectief de continuïteit en de groei van ons bedrijf en dit doe je door jouw analyses overzichtelijk te presenteren en te verklaren. Onderbouwingen hoeven we je niet vragen want je bent ons altijd een stap voor omdat je de waarde kent van forecasten en doorrekenen. Je begrijpt dat we hierbij de kracht van korte lijnen gebruiken om slagvaardig te zijn.

Naast je reguliere takenpakket en de verbeterslagen die je daarin maakt draag je ook bij aan de implementatie van onze nieuwe ERP-omgeving. Je borgt tevens dat de verdere integratie van de financiële administratie van onze diverse werkmaatschappijen geregeld is en je zoekt naar synergieslagen in ons familiebedrijf.

Je neemt daarom overtuigingskracht mee want je hebt sterke gesprekspartners tegenover je waar je én mee discussieert én die je met raad en daad bijstaat. Samen laten we ons bedrijf namelijk nog meer groeien.

We zijn hierbij no-nonsense en werken vanuit vertrouwen en vrijheid met korte communicatielijnen. Hierdoor borgen we betrokkenheid van onze collega’s die met hart voor de zaak hard werken. Onze keten is kort omdat we dagelijks aanleveringen van de eigen teelt locaties in Nederland, Marokko en Senegal of onze teelt- en handelspartners hebben. Dit maakt Fresh2You zo uniek – de combinatie van écht eigen teelt producten aangevuld met een breed assortiment van onze internationale teelt- & handelspartners, waarbij we enkele merken ook exclusief in de markt zetten.

Kortom, reageer als je energie krijgt van:

Gedegen finance professional, gezond geweten met tegenwicht, loyaal, authentiek en natuurlijk dol op groenten en fruit😊. Neem a.u.b. wel voldoende ambitie mee want Fresh2You kan jouw springplank zijn naar een centrale plek in ons familiebedrijf!

Hebben wij je interesse en wil je lid worden van de Fresh2You familie, dan zien we graag een korte motivatie met CV binnenkomen via HR@fresh2you.nl. Als je nog vragen hebt bel ons dan (085-485 83 20) en vraag naar Roland Slappendel.

Solliciteer nu!