Skip to main content

Vrijdag 8 september jl. is Zuid Marokko getroffen door een zeer zware aardbeving. Twee teeltbedrijven van het Marokkaanse zusterbedrijf Quality Citrus Marokko liggen ten zuiden van het getroffen gebied, in Taroudant.

Slaapzakken marokko

De medewerkers die op deze twee teeltbedrijven werken, wonen in de regio Taroudant en hebben direct te maken met de impact van deze aardbeving. Helaas heeft de aardbeving veel slachtoffers geëist, het verdriet is groot.
Zoals u op het nieuws heeft kunnen zien, is er veel materiële schade, duizenden woningen gebouwen zijn zwaar beschadigd. Velen slachtoffers zijn dakloos, meer dan 500 scholen zijn beschadigd en goede zorg kan niet worden geboden.

Quality Citrus Marokko is direct begonnen met het verlenen van hulp zowel financieel als materieel. Fresh2You is, in samenwerking met Quality Citrus Marokko, met acties gestart, waarbij zowel voor de kort als de lange termijn financiële steun wordt geboden.

De familie van Oers is al 20 jaar actief in Marokko en heeft lokaal een netwerk opgebouwd dat snel kan zorgen dat de hulp op de juiste plaats komt. We kiezen er daarom bewust voor om de besteding van de donaties, lokaal in eigen hand te houden, zodat wij heel gericht hulp kunnen bieden.

Op de korte termijn worden de donaties gebruikt voor de aanschaf van eerste levensbehoeften voor de slachtoffers. Hierbij moet u denken aan de aanschaf van tenten en slaapzakken. De koude periode is in aantocht, de eerste volle truck met slaapzakken vertrekt deze week al bij Fresh2You. Waar mogelijk kopen wij het materiaal lokaal in Marokko.
Voor de middellange termijn worden de donaties gebruikt voor de wederopbouw van de getroffen regio. Wij willen hier uiteraard zo veel mogelijk geld voor ophalen. Wilt u als partner van Fresh2You een financiële bijdrage leveren? Dat kan!

Klik op de onderstaande knop om een donatie te doen.

Nu doneren 

U kunt ook contact met Fresh2You opnemen indien u op een andere wijze wilt bijdragen.
Wij zullen u de komende periode op de hoogte houden van de besteding van de donaties.

Namens de medewerkers van Quality Citrus Marokko en Fresh2You, willen wij u bij voorbaat hartelijk bedanken voor uw financiële steun.

 

De Directies van Quality Citrus Marokko & Fresh2You, Restaurant Pure Passion en de familie van Oers

Neem contact op