Bonen

Hollandse Sperziebonen plukken

Fresh2You heeft een uitgebreid peulgroep assortiment. We lichten een aantal type bonen voor u uit. Voor meer informatie over het assortiment kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers neemt graag alle mogelijkheden met u door. De sperziebonen en snijbonen zijn afkomstig van onze eigen teeltlocaties in Nederland, Marokko en Senegal.

Hierbij speelt, naast de juiste teeltomstandigheden en teeltbegeleiding, ook koeling na de oogst en het transport een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit. Hiervoor start het selectieproces al op de locatie, waarbij alleen de beste bonen in onze merken worden verpakt.

EIGEN TEELT BONEN

Onder het merk Carlo telen wij sperziebonen, fijne sperziebonen en snijbonen op onze eigen teeltlocaties in Nederland, Marokko en Senegal. Hiermee hebben wij volledige ketencontrole van teelt tot levering, waardoor wij onder dit merk altijd gegarandeerd de hoogste kwaliteit bonen leveren.

IMPORT VAN BONEN

Afhankelijk van het seizoen en de vraag importeren wij ook bonen uit Spanje en Egypte.

Wilt u meer over ons assortiment bonen en peulvruchten? Kijk dan eens rond in ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.

Hollandse Sperziebonen veld

Neem contact op

Carlo

Meer over Carlo