OVERIGE GROENTEN

Naast onze groenten van eigen teelt bieden wij een uitgebreid aanvullend assortiment, zoals broccoli, bloemkool, prei, tomaten, paprika en komkommer. Kijk voor meer variaties in ons assortiment en neem voor actuele informatie contact met ons op.

Bij ontvangst van binnenkomende groenten controleren wij persoonlijk de kwaliteit. Voor het waarborgen van de kwaliteit werken wij alleen samen met gecertificeerde leveranciers en worden de producten, na het oogsten, zo snel mogelijk bij ons afgeleverd.

JAARROND BESCHIKBAAR

Door de intensieve samenwerking met Nederlandse telers en teeltpartners in Zuid-Europa beiden wij een compleet assortiment dat het hele jaar leverbaar is. Net als wij delen deze teeltpartners dezelfde passie: het leveren van mooie natuurlijke en gezonde groenten.

SEIZOENSGROENTEN

Uiteraard bieden wij, afhankelijk van het seizoen, ook nog een groot assortiment andere groenten aan. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Eigen teelt Broccoli

Het teelt-team van Fresh2You heeft jarenlange teeltervaring van broccoli in Brabant. We kiezen bewust voor een broccoli teelt in West Brabant omdat er meerdere grondtypes beschikbaar zijn en daar de kwaliteit stabieler is. Bij ons bent u aan het juiste adres voor dagverse, Hollandse broccoli!

Wilt u weten welke heerlijke groenten we leveren? Kijk dan eens in ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ons assortimentneem contact met ons op