EIGEN TEELT CARLO BROCCOLI. VERS UIT BRABANT!

DE VERSCHILLENDE GROENTEN DIE WIJ IN BINNEN- EN BUITENLAND ONDER DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN KWEKEN, LEVEREN WIJ ONDER ONS PREMIUM GROENTEMERK CARLO. STUK VOOR STUK ZIJN DEZE MET AANDACHT GETEELD, GEOOGST EN VERPAKT.

Dat geldt ook voor de pas geoogste broccoli van Brabantse bodem. Van mei tot en met november leveren wij deze Nederlandse broccoli dagvers in het winkelschap. Verser kan haast niet. Tijdens de overige maanden komt onze broccoli uit Spanje, zodat u jaarrond de lekkerste broccoli kunt afnemen.

NIEUWE VERPAKKINGSLIJN CARLO

In onze eigen nieuw ingerichte verpakkingslijn sealen wij de vers geoogste broccoli direct in en sorteren we die per gewichtsklasse. Op klantwens wordt losse of gesealde broccoli per 12, 15 of 20 stuks verpakt in krat of bedrukte doos. Broccoli op ijs kan per 8 kg geleverd worden in een afgesloten tempex doos. Op aanvraag zijn er natuurlijk ook andere verpakkingen leverbaar.

Wilt u uw klanten ook laten genieten van de heerlijkste en super verse Nederlandse broccoli? Vraag onze verkoopmedewerkers dan naar de broccoli van Carlo.

Carlo broccoli
Carlo broccoli

Neem contact op

Carlo

Meer over Carlo