Werken bij Fresh2You

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Junior Verkoper Antwerpen

We zijn op zoek naar een ambitieuze vloer verkoper voor onze vestiging in Antwerpen. Ben je leergierig, ambitieus, gedreven en heb je er geen moeite mee in avonduren te werken, dan zijn we op zoek naar jou! Je krijgt bij ons de kans je verder te ontwikkelen tot een professionele AGF verkoper.

Commercieel administratief medewerker

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn we op zoek naar een parttime commercieel administratief medewerker/ster. Vindt je het leuk om diverse werkzaamheden te verrichten, ben je service gericht en heb je er geen moeite mee om één keer per week in de avonduren enkele uren te werken, dan zijn we op zoek naar jou!

Order picker Cash & Carry Antwerpen

We zijn op zoek naar oder pickers voor onze vestiging in Antwerpen. Heb jij ervaring met orderpicking en heb je er geen moeite mee in avonduren te werken? Voel jij je goed thuis in een no-nonsense werkomgeving,? Vind jij het belangrijk dat je binnen een hecht team werkt? En heb je een echte aanpakkersmentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Teelt Manager Groenten

We zijn op zoek naar een ambitieuze Teelt Manager Groenten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische aspecten rondom teelt in Nederland en verschillende landen in Afrika.