Fresh2You Group

VAN LAND TOT KLANT

De Fresh2You Groep bestaat uit gestroomlijnde teeltbedrijven en handelsbedrijven in binnen- en buitenland. Vanuit deze bedrijvengroep borgen wij de beste kwaliteit en beschikbaarheid van een groot assortiment groenten en fruit met diensten die naadloos aansluiten bij de wensen van onze klanten. De levering van verse groenten en fruit afkomstig van zowel eigen teelt, van teeltpartners en van leveranciers wereldwijd maakt Fres2You uniek.

Fresh2You is een verticaal geïntegreerde teler-tot-marketingorganisatie. Hierbij beheersen we het gehele proces van zaadje tot het winkelschap met telen, verwerken, verpakken en vermarkten. Wij leveren onze producten aan internationale retailers, exporteurs en groothandels. Als vooruitstrevend teelt- en handelsbedrijf, maken onze betrokken en gedreven specialisten het verschil. Hierbij zijn we continue op zoek naar verbeteringen en dragen we zorg voor het milieu en de lokale gemeenschappen waar we actief zijn. Lees meer over onze eigen teelt.

FRESH2YOU BARENDRECHT (NL)

Fresh2You Barendrecht is het hoofdkantoor van de Fresh2You Groep. Deze vestiging is importeur, exporteur, groothandel en Cash & Carry voor de hoogste kwaliteit groenten en fruit. Ons team bestaat uit gepassioneerde specialisten met tientallen jaren ervaring in de handel van groenten en fruit.

Neem contact met ons op en laat ons ook ú helpen aan de beste kwaliteit groenten en fruit.

FRESH2YOU HEERLE (NL)

Fresh2You Heerle is de logistieke locatie van de Fresh2You Groep.

Dit pand is te vinden op Moerstraatseweg 14-A, 4726 SP, Heerle.

FRESH2GROW NEDERLAND

Vanuit diverse locaties in West-Brabant telen we sperziebonen en broccoli. In deze regio beschikken we over verschillende bodemsoorten passend bij de soort groente. De verwerking en verpakking van de groenten gebeurt vanuit onze locatie in Heerle.

QUALITY CITRUS MOROCCO

In de Sous Massa Valley beschikken we over ca. 250 hectare grond die in rotatie optimaal door ons benut wordt voor de teelt van sperziebonen, fijne bonen, snijbonen, puntpaprika, spruitjes, radijs en bosui. Vanuit deze eigen boerderijen exporteren wij jaarlijks van begin oktober t/m begin juli.

QUALITY FRUIT SENEGAL

In Mont Rolland beheren wij één eigen boerderij met ca. 350 hectare grond. Hier telen we in het open veld sperziebonen en fijne bonen. Deze exporteren we jaarlijks van eind december t/m begin mei. Vanaf het oogstseizoen 2021 beschikken we vanuit deze locatie ook over mango.