OVERIG FRUIT

Wij bieden een uitgebreid assortiment fruit, van diverse soorten appels en peren, aardbeien en steenfruit, tot kiwi’s en meloenen. Dit assortiment varieert per seizoen, dus neem voor actuele informatie contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Dagelijks controleren wij persoonlijk de kwaliteit van ons fruit. Om de kwaliteit continu te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde leveranciers en merken. Daarnaast zorgen wij er samen met onze leveranciers voor dat een product, na het oogsten, zo snel mogelijk bij ons wordt afgeleverd.

AARDBEIEN

Door onze samenwerking met enkele Nederlandse aardbeientelers kunnen wij u het hele jaar verse aardbeien leveren, onder ons eigen merk Pure Passion. Het grootste deel van het jaar komen deze aardbeien zelfs van de volle grond, en dat proeft u.

SEIZOENSFRUIT

Uiteraard bieden wij, afhankelijk van het seizoen, ook nog een groot assortiment andere fruitsoorten aan. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

pure passion doos

Wilt u weten welke soorten fruit we op welk moment kunnen leveren? Kijk dan eens in ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.