Import & Export

Wij bieden een breed assortiment van groenten en fruit. Met dagelijks eigen import en export en directe lijnen over de hele wereld, zijn wij voor groothandels en leveranciers in binnen- en buitenland de klantvriendelijke partner voor groenten en fruit. Wij zijn een betrouwbare en snelle schakel tussen vraag en aanbod.

Wij doen er alles aan om groenten en fruit zo vers als mogelijk is bij ons binnen te krijgen. Door intensieve samenwerking met onze eigen teeltlocaties, teeltpartners en leveranciers borgen wij een continue verse aanvoer van groente en fruit.

IMPORT VANUIT PARTNERS

Naast onze eigen teelt in Afrika hebben wij wereldwijd intensieve samenwerking met telers en partners en onderscheiden wij ons met expertise en specialisatie in bananen en citrusfruit. Door onze partners regelmatig te bezoeken kunnen we de producten en processen persoonlijk controleren en houden we grip op de kwaliteit. Zo kunnen we u altijd de beste en lekkerste groenten, fruit en kruiden garanderen. Vanwege deze partnerships zijn wij exclusieve leverancier van bijvoorbeeld de citrusmerken Famisa, Brix en Angela.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.