Bananen

Het hele jaar rond beschikken wij over bananen van diverse merken. Wij leveren zelfs bananen in elke gewenste rijpheid, van geheel groen tot volledig geel. Met andere woorden: exact zoals u dat wenst.

BANANEN RIJPEN

Hiervoor werken wij nauw samen met United Fresh Services, dé specialist in het rijpen van bananen en ready-to-eat fruit met de modernste rijpaccommodatie van Nederland. Met Controlled Atmosphere rijpkamers en Ultra Low Oxygen opslag- en rijpsystemen zorgen zij voor een optimaal voorraadbeheer en de beste kwaliteit bananen voor de consument. De supply chain wordt centraal gecoördineerd met het rijpen als kerntaak.

De keten is hierbij optimaal ingericht dankzij ondersteuning in strategic sourcing, logistiek, douane-afwikkelingen, kwaliteitsmonitoring en planning.

Hierdoor bent u verzekerd van een continue aanvoer van de beste kwaliteit bananen van merken zoals SCB, Chiquita, Cumbia en Tropy.

Wilt u ook bananen van de hoogste kwaliteit en een bepaalde rijpheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen.