carlo

Carlo

Ons eigen merk Carlo staat voor de hoogste kwaliteit groenten van onze eigen teeltlocaties in binnen- en buitenland. Stuk voor stuk met aandacht geteeld, geoogst en verpakt.

Hiermee borgen wij hoogstpersoonlijk de continuïteit in beschikbaarheid, kwaliteit en presentatie volgens de filosofie van Karel van Oers. We volgen hierbij de seizoenen per land en per regio. Daarnaast investeren wij op deze locaties continue in o.a. land, waterbeschikbaarheid, crop rotatie, mechanisatie en koelfaciliteiten om u de hoogste kwaliteit groenten te kunnen garanderen.

Carlo broccoli

EIGEN TEELT IN AFRIKA EN NEDERLAND

Vanuit onze eigen duurzame teeltlocaties in Afrika leveren wij u de hoogste kwaliteit gewone en fijne sperziebonen, snijbonen, bosuien, puntpaprika’s en radijs. Onder een Nederlands management beheersen wij hiermee de hele keten van zaad tot levering. Zo borgen we voor u de continuïteit in beschikbaarheid, kwaliteit en presentatie tegen de laagste kosten.

Vanwege de goede grond en expertise hebben we ook in Noord-Brabant eigen teeltlocaties. Vanuit daar leveren we in het zomerseizoen dagelijks sperziebonen en broccoli.

INKOOP BIJ PARTNERS

Naast onze eigen geteelde groenten leveren wij onder het merk Carlo ook een grote variatie groenten die wij rechtstreeks inkopen bij betrouwbare kwekers in binnen- en buitenland. Hiermee bieden wij u met Carlo een compleet assortiment voor de dagelijkse behoefte van de kritische consument.

Wilt u meer weten over ons premium merk Carlo? Neem dan contact met ons op voor alle informatie.

carlo products